• 22. 6. 2022

Volkswagen Financial Services ve Španělském sále oslavil 30 let na českém trhu

Praha, 22. června 2022 – Volkswagen Financial Services letos slaví 30 let od svého založení. Významný milník si společnost připomněla 15. června během slavnostního večera na Pražském hradě. Pozvání přijali dealeři vozů koncernu Volkswagen, obchodní partneři společnosti, zástupci německé centrály společnosti i významní klienti.

„Za 30 let úspěšného podnikání se důvodů pro oslavu najde hned několik. Překonali jsme společně řadu výzev, získali nejedno prvenství a milionům klientů zajistili financování jejich vysněného vozu. Za to vše patří velký dík především našim zaměstnancům, bez jejichž schopností a profesionality bychom tu dnes nestáli,“ zahájil slavnostní večer jednatel společnosti Volkswagen Financial Services Vratislav Strašil.

30 let finančních úspěchů

Večerem pro čtyři stovky přítomných hostů z řad obchodních partnerů, klientů a zástupců mateřské společnosti provázela novinářka a moderátorka Daniela Písařovicová. Jednatelé Vratislav Strašil a Axel Herrmann během něj připomněli nejvýznamnější milníky v historii společnosti včetně premiérového uvedení operativního leasingu na český trh nebo nového sídla společnosti na pražské Bořislavce. Historii společnosti v devadesátých letech připomněli i dva ze tří zakladatelů společnosti Škofin v roce 1992, pánové Ing. Vratislav Válek, CSc., a JUDr. Ing. Tomáš Hlaváč, stejně jako majitel dealerství TUkas, se kterým Škofin uzavřel historicky první smlouvu na financování vozu, pan Jiří Tůma.

O dva kroky napřed

Kromě ohlednutí za minulostí dostala prostor i vize společnosti pro nadcházející dekády, stojící na několika pilířích. Komplexní podpoře financování vozů během celého celého životního cyklu vozu, podpora vozů na alternativní pohon, individualizaci služeb na míru konkrétním přáním klientů a přesunu autofinancování do online světa. Digitalizaci, jakožto jednu z největších výzev stojící před segmentem autofinancování, ve svém proslovu zmínil mimo jiné i Anthony Bandmann, člen představenska VWFS AG pro oblast prodeje a marketingu.

Setkání završil koncert zpěvačky Anety Langerové, vystoupení multiinstrumentální skupiny Burysax a interaktivní světelná show.

Dlouholetý závazek společnosti směrem k potřebným na závěr stvrdil netradiční dárek pro přítomné hosty v podobě poděkování. Náklad na dárky pro hosty použila společnost na nákup konkrétní hmatatelné pomoci pro děti a seniory v nelehké životní situaci.

Spouštíme nový klientský portál MojeVWFS

Prohloubení digitálních služeb, vysoké zabezpečení citlivých dat a sbohem papírové evidenci. Takové jsou cíle nového klientského portálu MojeVWFS. Klienti mohou jeho prostřednictvím komunikovat se společností, přímo zažádat o změnu svých údajů a mnoho dalšího. Přečtěte si více o jeho funkcích.

• 7. 4. 2022

Nově nabízíme Financování CHYTŘE s garancí odkupu

Klientům s úvěrem Financování CHYTŘE nově garantujeme, že v případě zájmu jejich vůz na konci smluvní doby odkoupíme. Využití nabídky odkupu je zcela dobrovolné, a záleží tak výhradně na klientovi, zda ji na konci smluvní doby přijme nebo se rozhodne jinak.

• 18. 5. 2022

Češi se při výběru financování automobilů namísto expertů obrací na přátele

Více než třetina Čechů tápe v rozdílech mezi operativním leasingem a úvěrem na financování vozu. Řidiči při výběru vhodných možností financování spoléhají především na rodinu a přátele a za odborníkem jdou pro radu jen zřídka. Podívejte se na výsledky průzkumu znalosti financování.

• 20. 4. 2022