• 28. 6. 2023

Zaměstnanci VWFS a Porsche ČR společně sportují pro zdraví i dobročinné účely

Praha, 28. června 2023 – Zaměstnanci Volkswagen Financial Services a Porsche Česká republika v průběhu května spojili sport a charitativní aktivity a svými sportovními výkony podpořili projekty pomáhající potřebným.

„Letos jsme se rozhodli, že v rámci každoročních charitativních a sportovních aktivit spojíme a vzájemně poměříme své síly se zaměstnanci společnosti Porsche Česká republika,“ říká Vratislav Strašil, jednatel Volkswagen Financial Services. „V květnu jsme našimi sportovními výkony úspěšně splnili hned dvě výzvy najednou – v rámci výzvy #Jointhemovement jsme se poměřili s kolegy z Porsche Česká republika, kdo ujde, uběhne nebo ujede na kole více kilometrů, a současně jsme přispěli do sbírky na podporu Centra Paraple.“

„Také v Porsche Česká republika žijeme sportem,“ říká Jan Hurt, jednatel Porsche Česká republika. „V rámci výzvy #jointhemovement se za naši firmu zúčastnilo 66 kolegyň a kolegů, kteří sbírali sportovní kilometry jízdou na kole, během nebo chůzí. Celkem se jim takto podařilo urazit během jediného měsíce 13 635,5 kilometrů! Finanční prostředky získané touto aktivitou věnujeme na charitativní projekt, který vyberou sami naši zaměstnanci konkrétně oddělení DasWeltAuto, které nasbíralo nejvíce průměrných kilometrů.“. Výzvy #jointhemovement se zúčastnilo 66 zaměstnanců Porsche ČR, kteří různým způsobem v průběhu jediného měsíce urazili 13 635,5 kilometrů.

Sportovní nadšenci z Volkswagen Financial Services se zúčastnili již 23. ročníku Běhu pro Paraple, který se uskutečnil v sobotu 27. května v pražském Malešickém parku a který společnost podpořila i finanční částkou 50 000 Kč. Celkový výtěžek květnových sportovních akcí – 915 000 Kč – pomůže s financováním pobytové sociální rehabilitace, hlavní služby Centra Paraple.

Sportovci z Volkswagen Financial Services se zúčastnili Běhu pro Paraple, na jehož závěru předali řediteli Centra Paraple Davidovi Lukešovi šek na 50 000 Kč na podporu pobytové a sociální rehabilitace klientů Centra.

Pohár pro vítěze výzvy #jointhemovement si odnesli zaměstnanci Porsche ČR

Do květnového sportování se zapojilo dohromady 111 zaměstnanců Volkswagen Financial Services a Porsche Česká republika, kteří chůzí, během nebo jízdou na kole překonali celkem 26 399,25 km. V mezifiremním klání sice zvítězili zaměstnanci společnosti Porsche Česká republika o bezmála 872 km celkovým poměrem 13 635,50 km ku 12 763,75 km, v přepočtu kilometrového výkonu na jednoho účastníka však triumfovali sportovci v barvách společnosti Volkswagen Financial Services: 283,64 km na osobu vs. 206,60 km na osobu. Tým Volkswagen Financial Services posbíral také nejvíce trofejí v individuálních hodnoceních mužů a žen v jednotlivých disciplínách a své vyzyvatele pokořil poměrem čtyři ku dvěma.

Výsledky byly vyhlášeny v polovině června na akci Den zdraví 2023 s četnými stánky partnerů věnovanými zdraví. Zájemci zde mohli získat cenné informace a zkušenosti z přednášek a cvičení, absolvovat masáž nebo se na kurzu tejpování naučit, jak se účinně zbavovat bolesti či únavy. Nezisková organizace Loono přispěla osvětou k prevenci rakoviny a učila první pomoci osobě zasažené infarktem či mrtvicí. Dalšími partnery byly mimo jiné organizace MultiSport, Domov Sue Ryder, Český červený kříž a The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan.

Mezifiremní sportovní klání mezi zaměstnanci Volkswagen Financial Services a Porsche Česká republika na konci dubna odstartovali a poté v polovině června vyhlásili vítěze jednatelé obou společností (zleva) Jan Hurt (PoČR), Natalia Bauhuber (VWFS), Christoph Grün (PoČR) a Vratislav Strašil (VWFS)

Mezifiremní sportovní klání mezi zaměstnanci Volkswagen Financial Services a Porsche Česká republika na konci dubna odstartovali a poté v polovině června vyhlásili vítěze jednatelé obou společností (zleva) Jan Hurt (PoČR), Natalia Bauhuber (VWFS), Christoph Grün (PoČR) a Vratislav Strašil (VVFS).

Zavádíme výhodné předplacené servisní prohlídky na nové i ojeté vozy

Zavádíme službu, která zajistí pravidelnou údržbu za předem stanovených podmínek. Zákazníci si mohou nový produkt sjednat on-line pro nové i ojeté vozy. Při uvedení na trh navíc s 30% slevou.

Nový Tiguan za necelých 8000 měsíčně? S Volkswagen Financial Services ano!

VWFS připravila ve spolupráci se značkou Volkswagen atraktivní akci „Výprodej skladu“. Zákazníci mohou ihned získat skladové vozy Volkswagen se zvýhodněním až 160 000 Kč. S novým úvěrem CHYTŘE si mohou splátky nastavit podle své potřeby a k tomu obdrží řadu bonusů navíc, od kompletního pojištění až po předplacený servis na 5 let zdarma.

• 5. 4. 2023

Volkswagen Financial Services sklízí úspěchy s financováním vozidel všech značek

VWFS pokračuje v rozšiřování nabídky pro firemní zákazníky. Vedle vozidel koncernu Volkswagen loni v portfoliu služeb přibylo financování všech automobilových značek dostupných na českém trhu. Díky tomu jen za první čtvrtletí letošního roku vzrostl meziročně objem nových fleetových obchodů o 220 procent.

• 16. 5. 2023