• 5. 4. 2023

Nový Tiguan za necelých 8000 měsíčně? S Volkswagen Financial Services ano!

Praha, 5. dubna 2023 – Společnost Volkswagen Financial Services připravila ve spolupráci se značkou Volkswagen atraktivní akci „Výprodej skladu“. Zákazníci mohou ihned získat skladové vozy Volkswagen se zvýhodněním až 160 000 Kč. S novým úvěrem CHYTŘE si mohou splátky nastavit podle své potřeby a k tomu obdrží řadu bonusů navíc, od kompletního pojištění až po předplacený servis na 5 let zdarma.

„Úvěr CHYTŘE je v současnosti naším nejúspěšnějším produktem a zájem o něj dynamicky roste. Navíc díky akci ‚Výprodej skladu‘ mohou naši klienti usednout za volant nového vozu Volkswagen prakticky ihned, a ještě přitom ušetří pro svůj rodinný rozpočet významnou částku,“ říká Vratislav Strašil, ředitel společnosti Volkswagen Financial Services.

Úvěr CHYTŘE od Volkswagen Financial Services je nové výhodné financování, u něhož si klienti nastavují splátky včetně kompletního pojištění podle své potřeby. Na základě volby počáteční splátky (akontace), délky smlouvy a poslední navýšené splátky si zákazník stanoví ideální měsíční splátku tak, aby si mohl pořídit vysněný vůz bez velkého zásahu do svých úspor. Bonusem k financování CHYTŘE je navíc předplacený servis na 5 let zdarma, což přinese velkou úsporu při údržbě vozu.

V aktuální akční nabídce skladových vozů Volkswagen lze najít například rodinné SUV Tiguan Allspace Life 1.5 TSI 110 kW (150 k) s 6stupňovou mechanickou převodovkou za pouhých 7662 Kč včetně DPH měsíčně*. U této varianty vychází celkové cenové zvýhodnění při využití financování CHYTŘE s bonusem na 127 600 Kč, ale v rámci modelové řady Tiguan Allspace se může vyšplhat až na 160 000 Kč. Zákazník navíc získává pravidelný servis na 5 let zdarma a při prodeji dosavadního vozu na protiúčet obdrží prodlouženou záruku na 4 roky.

Volkswagen Tiguan Allspace je prodlouženou verzí mimořádně oblíbeného modelu Tiguan, která ve svém prostornějším interiéru nabízí ještě více variability a všestrannosti. Až sedmimístný Tiguan Allspace se prezentuje jako ideální rodinné SUV poskytující v každodenním provozu i při cestách za nevšedními zážitky všem členům posádky maximální bezpečnost a komfort. Na tom se podílí i řada technických inovací v čele s asistenčním systémem IQ.DRIVE Travel Assist pro částečně automatizovanou jízdu a světlomety IQ.DRIVE Matrix LED, které zajišťují nejlepší možné osvětlení v nejrůznějších provozních podmínkách. V široké nabídce variant nechybějí ani verze s pohonem všech kol 4MOTION, které si ve speciálním offroadovém režimu poradí i s náročnějším terénem.

V rámci akce „Výprodej skladu“ je bez čekacích lhůt k dispozici i řada dalších modelů Volkswagen, na něž se vztahuje atraktivní cenové zvýhodnění při využití financování CHYTŘE s bonusem od společnosti Volkswagen Financial Services. Kromě rodinného SUV Tiguan Allspace mohou zákazníci ušetřit až 160 000 Kč také při pořízení modelů Touareg, Passat Variant, Arteon Shooting Brake a Arteon. Zvýhodnění až 90 000 Kč čeká na zájemce o model Tiguan, zatímco modely T-Roc Cabriolet, T-Roc, Taigo a T-Cross lze získat se slevou až 60 000 Kč.

* Volkswagen Allspace Life 1.5 TSI, 110 kW/150 k, 6stupňová manuální převodovka, cena vozu pro financování 879 900 Kč, splátka předem 40 %, doba splácení 36 měsíců, poslední nerovnoměrná splátka 50 %, výše úvěru 527 940 Kč, celková platba úvěru včetně pojištění 715 797 Kč, úroková sazba 8,70 %, RPSN 13,62 %, měsíční splátka úvěru 5975 Kč, měsíční splátka pojištění 1687 Kč. Více na https://www.volkswagen.cz/akce-financovani/vyprodej-skladu

Zavádíme výhodné předplacené servisní prohlídky na nové i ojeté vozy

Zavádíme službu, která zajistí pravidelnou údržbu za předem stanovených podmínek. Zákazníci si mohou nový produkt sjednat on-line pro nové i ojeté vozy. Při uvedení na trh navíc s 30% slevou.

Průzkum: Děti mění preference rodičů ohledně jejich vozu

Po narození potomka se klade větší důraz na bezpečnost, cenu nebo pohodlí a do pozadí ustupuje například značka auta. Rodiče za volantem jsou také více otevřeni financování vozu prostřednictvím úvěru nebo operativního leasingu, vychází z průzkumu VWFS.

• 13. 2. 2023

Novou komunikační agenturou Volkswagen Financial Services je AC&C PR

Volkswagen Financial Services, přední finanční společnost v oblasti automobilového trhu, si v tendru na zajišťování komplexních PR služeb vybrala agenturu AC&C Public Relations

• 6. 3. 2023