Volkswagen Financial Services zavádí výhodné předplacené servisní prohlídky na nové i ojeté vozy

Praha, 30. března 2023 – Společnost Volkswagen Financial Services přichází se Servisní prohlídkou, předplacenou službu, která zajistí pravidelnou údržbu za předem stanovených podmínek. Zákazníci si mohou nový produkt sjednat on-line pro nové i ojeté vozy značek Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA a Volkswagen Užitkové vozy. Později bude služba dostupná také pro vozy ŠKODA. Při uvedení na trh navíc s 30% slevou.

„Pravidelný servis je základem spolehlivého provozu, ale významně přispívá také k uchování vysoké zůstatkové hodnoty a dlouhé životnosti vozu. Proto jsme připravili pro naše zákazníky nový produkt, který jim pravidelný servis maximálně usnadní. A to vše za atraktivních podmínek i na splátky bez cenového navýšení,“ říká Jana Hrušková, vedoucí oddělení produktu a marketingu ve společnosti Volkswagen Financial Services. Servisní prohlídku si lze objednat komfortně on-line pro nové i ojeté vozy značek Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA a Volkswagen Užitkové vozy, v rámci zaváděcí nabídky navíc se 30% slevou.  Později se Servisní prohlídka rozšíří i na vozy značky ŠKODA.

S novým produktem Servisní prohlídka od Volkswagen Financial Services si mohou zákazníci předplatit pro svůj nový nebo ojetý vůz až tři servisní prohlídky předem a současně rozložit jejich úhradu do splátek bez navýšení. Zákazníci tím získají jistotu vysoké kvality servisu za předem sjednanou cenu až několik let dopředu. Třešničkou na dortu pro majitele pravidelně servisovaných vozů je pak záruka mobility, s níž se nemusejí obávat ani nepředvídatelných událostí na cestách.

Předplacená prohlídka v autorizovaném servisu zahrnuje kompletní kontrolu vozu, ale také případné doplnění, výměnu a opravu provozních kapalin a dílů, aby byl vůz vždy v nejlepším možném technickém stavu. „Servisní prohlídka kryje náklady na pravidelnou údržbu předepsanou výrobcem. Její součástí je základní a rozšířená prohlídka vozu, výměna motorového oleje, olejového filtru a zátky, vzduchového filtru, pylového, resp. prachového filtru, zapalovacích svíček, palivového filtru a brzdové kapaliny, drobný pomocný materiál a prodloužení záruky mobility do dalšího termínu pravidelné prohlídky. Zákazník si však do servisu může zajet také pro případné doplnění motorového oleje mezi servisními intervaly. V ceně je zahrnuta jak práce, tak materiál,“ přibližuje rozsah nové služby Jana Hrušková.

Zákazník si může předplatit hned několik servisních prohlídek, nebo si tuto službu objednává postupně pro každou prohlídku zvlášť. Jednu prohlídku lze přitom vyčerpat v období dvou let. Pokud si například zákazník předem objedná tři Servisní prohlídky bez omezení ujetých kilometrů pro model Volkswagen Polo, může se rozhodnout, zda celkovou cenu 16 992 Kč uhradí jednorázově, nebo si ji rozloží do měsíčních splátek bez navýšení, které v tomto případě začínají již od 236 Kč. V obou případech zná cenu za pravidelný servis dopředu a nemusí se obávat nečekaných výdajů na údržbu svého vozu.

Za každý rok jeden dobrý skutek, tak jsme oslavili 30 let na trhu

V loňském roce jsme oslavili 30 let svého působení na trhu. U příležitosti těchto oslav se vedení i zaměstnanci rozhodli věnovat pozornost řadě dobročinných projektů a vykonat společně minimálně 30 dobrých skutků. Společnost se tak kromě dlouhodobé podpory lokální komunity či vybraných charitativních projektů. Zjistěte více o dobrých skutcích uvnitř článku.

• 7. 2. 2023

Průzkum: Děti mění preference rodičů ohledně jejich vozu

Po narození potomka se klade větší důraz na bezpečnost, cenu nebo pohodlí a do pozadí ustupuje například značka auta. Rodiče za volantem jsou také více otevřeni financování vozu prostřednictvím úvěru nebo operativního leasingu, vychází z průzkumu VWFS.

• 13. 2. 2023

Novou komunikační agenturou Volkswagen Financial Services je AC&C PR

Volkswagen Financial Services, přední finanční společnost v oblasti automobilového trhu, si v tendru na zajišťování komplexních PR služeb vybrala agenturu AC&C Public Relations

• 6. 3. 2023