• 22. 1. 2024

Volkswagen Financial Services obměňuje vrcholný manažerský tým

Praha, 22. ledna 2024 - Volkswagen Financial Services, přední poskytovatel financování mobility na českém trhu, oznámil změny ve svém vrcholném manažerském týmu: vedoucím Fleetového prodeje byl jmenován Jiří Olša, jeho dosavadní post v čele Dealerského prodeje a remarketingu převezme Petra Padolsky.

Jiří Olša

Jiří Olša, který na různých manažerských pozicích v rámci VWFS pracuje od roku 2013, přebírá vedení fleetového oddělení od Jana Pařízka, jenž odchází na jinou pozici v rámci koncernu Volkswagen. O svých cílech říká: „Fleetoví klienti dlouhodobě tvoří největší klientský segment a jejich podíl se bude nadále zvyšovat. Je pro mě klíčové, abychom v naší společnosti všechny produkty, procesy a systémy nadále rozvíjeli s ohledem na vývoj trhu. Díky našim zkušenostem a široké produktové nabídce poskytující komplexní řešení mobility, chceme být první volbou pro všechny fleetové klienty, kteří zvažují financování své flotily, a to ať už formou operativního leasingu, standardního úvěru či úvěru s poslední nerovnoměrnou splátkou.“

Petra Padolsky

Také Petra Padolsky pracuje ve společnosti Volkswagen Financial Services bezmála deset let. Ke své dosavadní pozici vedoucí korporátního financování a dealerské sítě nyní přebírá vedení Dealerského prodeje a remarketingu.  Spektrum svých odpovědností tak rozšíří o řízení obchodu v oblasti soukromých zákazníků a malých a středních podniků. „V roli vedoucí Dealerského prodeje se chci dominantně zaměřit na prohloubení a kvalitu vztahů s koncernovou dealerskou sítí, inovace v rámci řízení prodeje, rozvoj a navýšení výkonu v oblasti financování ojetých vozů a SME segmentu, a také na využití potenciálu vozů z našeho remarketingu. Pro naše klienty chceme i nadále přinášet značkové financování nejvyšší kvality s širokou možností doplňkových služeb a výhod,“ říká Petra Padolsky.  „Věřím, že spojení jednotlivých klíčových týmů zodpovědných za dealerský prodej v rámci mého oddělení přinese ty správné synergie, které nám společně pomohou těchto cílů dosáhnout.“

„Mám radost, že obměna našeho topmanažerského týmu proběhla v režii právě těchto našich dvou velmi zkušených a zapálených profesionálů. Jsem si jistý, že přinesou další impuls pro posílení naší pozice lídra v oblasti financování mobility,“ říká Vratislav Strašil, jednatel a generální ředitel Volkswagen Financial Services. „Zároveň bych chtěl poděkovat Janu Pařízkovi za jeho působení u nás a popřát mu mnoho úspěchů u značky Porsche, kam odchází.“

Volkswagen Financial Services očekává
dobrý rok

Volkswagen Financial Services, přední poskytovatel financování mobility, dosáhne v letošním roce velmi dobrých obchodních výsledků.

• 18. 12. 2023

Volkswagen Financial Services slaví s půjčovnou elektromobilů velký úspěch

Společnost Volkswagen Financial Services zavedla v březnu pro svou firemní klientelu možnost vyzkoušet si elektromobilitu na vlastní kůži. A od té doby se nová půjčovna elektromobilů těší velkému zájmu.

• 22. 11. 2023

Financování Audi now slaví u českých zákazníků úspěchy již téměř 10 let

Společnost Volkswagen Financial Services nabízí zákazníkům značky Audi již bezmála 10 let financování Audi now.

• 14. 11. 2023