• 5. 4. 2023

Nový Tiguan za necelých 8000 měsíčně? S Volkswagen Financial Services ano!

Praha, 5. dubna 2023 – Společnost Volkswagen Financial Services připravila ve spolupráci se značkou Volkswagen atraktivní akci „Výprodej skladu“. Zákazníci mohou ihned získat skladové vozy Volkswagen se zvýhodněním až 160 000 Kč. S novým úvěrem CHYTŘE si mohou splátky nastavit podle své potřeby a k tomu obdrží řadu bonusů navíc, od kompletního pojištění až po předplacený servis na 5 let zdarma.

„Úvěr CHYTŘE je v současnosti naším nejúspěšnějším produktem a zájem o něj dynamicky roste. Navíc díky akci ‚Výprodej skladu‘ mohou naši klienti usednout za volant nového vozu Volkswagen prakticky ihned, a ještě přitom ušetří pro svůj rodinný rozpočet významnou částku,“ říká Vratislav Strašil, ředitel společnosti Volkswagen Financial Services.

Předání vozu Caddy pro Sue Ryder

Úvěr CHYTŘE od Volkswagen Financial Services je nové výhodné financování, u něhož si klienti nastavují splátky včetně kompletního pojištění podle své potřeby. Na základě volby počáteční splátky (akontace), délky smlouvy a poslední navýšené splátky si zákazník stanoví ideální měsíční splátku tak, aby si mohl pořídit vysněný vůz bez velkého zásahu do svých úspor. Bonusem k financování CHYTŘE je navíc předplacený servis na 5 let zdarma, což přinese velkou úsporu při údržbě vozu.

V aktuální akční nabídce skladových vozů Volkswagen lze najít například rodinné SUV Tiguan Allspace Life 1.5 TSI 110 kW (150 k) s 6stupňovou mechanickou převodovkou za pouhých 7662 Kč včetně DPH měsíčně*. U této varianty vychází celkové cenové zvýhodnění při využití financování CHYTŘE s bonusem na 127 600 Kč, ale v rámci modelové řady Tiguan Allspace se může vyšplhat až na 160 000 Kč. Zákazník navíc získává pravidelný servis na 5 let zdarma a při prodeji dosavadního vozu na protiúčet obdrží prodlouženou záruku na 4 roky.

Volkswagen Tiguan Allspace je prodlouženou verzí mimořádně oblíbeného modelu Tiguan, která ve svém prostornějším interiéru nabízí ještě více variability a všestrannosti. Až sedmimístný Tiguan Allspace se prezentuje jako ideální rodinné SUV poskytující v každodenním provozu i při cestách za nevšedními zážitky všem členům posádky maximální bezpečnost a komfort. Na tom se podílí i řada technických inovací v čele s asistenčním systémem IQ.DRIVE Travel Assist pro částečně automatizovanou jízdu a světlomety IQ.DRIVE Matrix LED, které zajišťují nejlepší možné osvětlení v nejrůznějších provozních podmínkách. V široké nabídce variant nechybějí ani verze s pohonem všech kol 4MOTION, které si ve speciálním offroadovém režimu poradí i s náročnějším terénem.

V rámci akce „Výprodej skladu“ je bez čekacích lhůt k dispozici i řada dalších modelů Volkswagen, na něž se vztahuje atraktivní cenové zvýhodnění při využití financování CHYTŘE s bonusem od společnosti Volkswagen Financial Services. Kromě rodinného SUV Tiguan Allspace mohou zákazníci ušetřit až 160 000 Kč také při pořízení modelů Touareg, Passat Variant, Arteon Shooting Brake a Arteon. Zvýhodnění až 90 000 Kč čeká na zájemce o model Tiguan, zatímco modely T-Roc Cabriolet, T-Roc, Taigo a T-Cross lze získat se slevou až 60 000 Kč.

* Volkswagen Allspace Life 1.5 TSI, 110 kW/150 k, 6stupňová manuální převodovka, cena vozu pro financování 879 900 Kč, splátka předem 40 %, doba splácení 36 měsíců, poslední nerovnoměrná splátka 50 %, výše úvěru 527 940 Kč, celková platba úvěru včetně pojištění 715 797 Kč, úroková sazba 8,70 %, RPSN 13,62 %, měsíční splátka úvěru 5975 Kč, měsíční splátka pojištění 1687 Kč. Více na https://www.volkswagen.cz/akce-financovani/vyprodej-skladu

Zavádíme výhodné předplacené servisní prohlídky na nové i ojeté vozy

Zavádíme službu, která zajistí pravidelnou údržbu za předem stanovených podmínek. Zákazníci si mohou nový produkt sjednat on-line pro nové i ojeté vozy. Při uvedení na trh navíc s 30% slevou.

Nový Tiguan za necelých 8000 měsíčně? S Volkswagen Financial Services ano!

VWFS připravila ve spolupráci se značkou Volkswagen atraktivní akci „Výprodej skladu“. Zákazníci mohou ihned získat skladové vozy Volkswagen se zvýhodněním až 160 000 Kč. S novým úvěrem CHYTŘE si mohou splátky nastavit podle své potřeby a k tomu obdrží řadu bonusů navíc, od kompletního pojištění až po předplacený servis na 5 let zdarma.

• 5. 4. 2023

Volkswagen Financial Services sklízí úspěchy s financováním vozidel všech značek

VWFS pokračuje v rozšiřování nabídky pro firemní zákazníky. Vedle vozidel koncernu Volkswagen loni v portfoliu služeb přibylo financování všech automobilových značek dostupných na českém trhu. Díky tomu jen za první čtvrtletí letošního roku vzrostl meziročně objem nových fleetových obchodů o 220 procent.

• 16. 5. 2023