• 4. 4. 2022

Volkswagen Financial Services | Firemní vozy nově financuje vozy všech automobilových značek

Praha, 4. dubna 2022 – Největší poskytovatel finančních služeb v České republice Volkswagen Financial Services od letošního roku nabízí financování pro firemní vozy všech značek dostupných na českém trhu. Fleetovým klientům tak poskytuje komplexní řešení jejich vozového parku bez ohledu na to, zda se jedná či nejedná o koncern Volkswagen.

Rozšíření nabídky značek je odpovědí na mobilní potřeby širokého spektra klientů, od malých a středních firem financujících například jen dva vozy až po nadnárodní společnosti s flotilami čítajícími stovky automobilů. Tímto krokem se Volkswagen Financial Services stává univerzální leasingovou společností schopnou plnit veškeré požadavky klientů v oblasti financování osobních a užitkových vozů,“ říká Radek Uher, manažer pro segment Multibrand ve Volkswagen Financial Services.

Ke třicetiletým zkušenostem v oblasti financování vozového parku, dlouholetým stabilním partnerstvím a individuálnímu přístupu tak nyní přibyla další klientsky atraktivní výhoda, kterou v nadcházejících měsících doplní kampaně na vybrané akční modely ve spolupráci s vybranými značkami nebo nabídka testovacích zápůjček vozů firemním klientům.

Pro všechny dostupné značky vozů Volkswagen Financial Services nabízí financování prostřednictvím operativního leasingu a úvěru, a to včetně Financování CHYTŘE, neboli úvěru s poslední nerovnoměrnou splátkou. Samozřejmostí je pak široká škála služeb včetně servisu, pneuservisu, pojištění, dálničních známek, volné hranice kilometrů nebo elektronické knihy jízd.

Zaměstnanci Volkswagen Financial Services plnili přání malým i velkým

Závěr roku 2021 se pro společnost nesl již tradičně ve znamení pomoci partnerům společnosti, ať už těm dlouhodobým, nebo těm zcela novým. Jeho zaměstnanci podpořili seniory z domova Sue Ryder, děti z Dětského centra při Thomayerově nemocnici nebo handicapované z chráněných dílen.

• 13. 1. 2022

Volkswagen Financial Services pomáhá firemním klientům překonat nepříznivé období v dodávkách nových vozů

V současné situaci, kdy jsou čekací doby na dodávky nových vozů delší než obvykle nabízí společnost firmám pomocnou ruku. Společnost totiž přichází s nabídkou krátkodobého pronájmu za využití operativního leasingu vozidel ihned dostupných z jejího interního skladu ojetých vozů.

• 1. 12. 2021

Auta nejsou, zoufají si Češi. Z prodlev viní čipy, koronavirus a EU

Globální nedostatek čipů a na něj navázané výpadky v dodavatelském řetězci automobilů prodlužují dodací dobu nových vozů. Jak vyplývá z průzkumu, pouze menší část řidičů je ochotna ze svých nároků na nový vůz slevit a tak místo nákupu za hotové zvažují financování vozu pomocí úvěru nebo operativního leasingu

• 18. 1. 2022