• 4. 7. 2019

Komunikaci Volkswagen Financial Services má od června na starosti agentura Ogilvy

Praha 4. července 2019 – Kompletní zajištění služeb v oblasti PR a podporu v oblasti korporátní, produktové a interní komunikace pro společnost Volkswagen Financial Services bude zajišťovat agentura Ogilvy. V tendru zvítězila se svým komplexním komunikačním konceptem Mobilní rodina, který si klade za cíl jednoduše a srozumitelně zpřístupnit informace o produktech a službách Volkswagen Financial Services široké veřejnosti a podpořit tak dominantní postavení společnosti na trhu individuálního a fleetového financování automobilů.

Ogilvy se postará se o celkový mediální obraz společnosti a rozšiřování všeobecného povědomí o dostupných možnostech financování automobilů na českém trhu v éře mobility. „Chceme ukázat, co se za jednotlivými produkty a službami skrývá a podpořit tím vnímání značky Volkswagen Financial Services jako experta a partnera při financování koupě soukromých a firemních vozů. Zároveň nás těší, že budeme mít možnost se podílet i na vytváření nové koncepce společenské odpovědnosti firmy a její následné uvedení do praxe,“ uvádí Naďa Šeráková, Account Director týmu korporátního PR v Ogilvy.

„Ogilvy jsme si zvolili mj. díky jejich nezpochybnitelným zkušenostem z oblasti automobilového průmyslu a finančního sektoru. Ve výběrovém řízení nás přesvědčili nejenom svými kreativními nápady, ale zejména strategickým přístupem ke komunikaci značky Volkswagen Financial Services, který byl postavený na taktickém propojování originálních nástrojů a formátů komunikace s novým pohledem na naše dlouhodobá témata. Prvořadým společným úkolem teď bude zajistit rychlou a efektivní realizaci nové komunikační strategie a posílení mediálního obrazu společnosti Volkswagen Financial Services v klíčových segmentech našeho produktového portfolia jak ve finančních službách tak v celkové mobilitě. Bezpochyby budeme také aktivně komunikovat naše úspěchy a projekty v oblasti inovace, digitalizace a robotizace,“ doplňuje Vratislav Strašil, jednatel společnosti Volkswagen Financial Services.

Volkswagen Financial Services je přední finanční společností specializující se na podporu prodeje dealerské sítě značek Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Porsche, DUCATI a koncernových ojetých automobilů. Nabízí produkty v oblasti úvěru, finančního leasingu, operativního leasingu, pojištění a služeb soukromým osobám, podnikatelům i firmám, a to jak pro koncernové vozy – tzv. značkové financování, tak i pro ostatní vozy na trhu. Volkswagen Financial Services je součástí Volkswagen Financial Services AG, zastoupených v 51 zemích, které disponují portfoliem více než 12,4 milionů smluv a zaměstnávají téměř 13 tisíc pracovníků. Od svého vzniku v roce 1992 je společnost jedničkou na českém trhu ve financování osobních a užitkových vozů a zaujímá rovněž první místo v operativním leasingu.